37. Editorialist: Drivers with a large number of demerit points who additionally have been convicted of a serious driving-relative offense should either be sentenced to jail or be forced to receive driver reeducation, since to do otherwise would be to allow a crime to go unpunished. Only if such drivers are likely to be made more responsible drivers should driver re-education be recommended for them. Unfortunately, it is always almost impossible to make drivers with a large number of demerit points more responsible drivers.
If the editorialist’s statements are true, they provide the most support for which one of the following?
(A) Drivers with a large number of demerit points who have been convicted of a serious driving-related offense should be sent to jail.
(B) Driver re-education offers the best chance of making drivers with a large number of demerit points responsible drivers.
(C) Driver re-education is not a harsh enough punishment for anyone convicted of a serious driving-related offense who has also
(D) Driver re-education should not be recommended for those who have committed no serious
(E) Drivers with a larger number of demerit points but no conviction for a serious driving-related offense should receive driver re-education rather than jail
请帮我指正,C错误在哪里?
我认为这里说有罚分的司机有2中惩罚1送监狱,2重新驾驶员教育,而且说了只有当这些司机有可能以后变得更加有责任感,才能去再教育。。
那C错再哪里了》
37. Editorialist: Drivers with a large number of demerit points(记作A) who additionally have been convicted of a serious driving-relative offense(记作B) should either be sentenced to jail (记作C)or be forced to receive driver reeducation(记作D), since to do otherwise would be to allow a crime to go unpunished. Only if such drivers are likely to be made more responsible drivers(记作E) should driver re-education be recommended for them. Unfortunately, it is always almost impossible to make drivers with a large number of demerit points more responsible drivers.
根据文中的句子,现有的关系是
AB-〉C+ D(即AB-〉C,AB-〉D或者AB-〉CD)
D-〉E
A-〉E不成立
下面我们看看具体的选择项:
(A)AB-〉C,正确。因为如果AB-〉D成立,则AB->E成立,而这与A-〉E不成立矛盾,所以AB-〉D与AB-〉CD都不成立,所以选择项正确
(B)A-〉E,显然与已经条件矛盾,错误
(C)not(C+D)->allow a crime to go unpunished,文中并没有对两者的harsh进行展开或者比较
(D)not(B)->not(D),根据已经条件没有这个结论
(E)A和not(B)的交集->not(c)和D的交集,根据已经条件没有这个结论
我做的时侯就是先把A推出来然后就没有看下面的,也没有时间的说。总结来看,这种能用推导的题目一般第一个或者第二个就是答案。
欢迎讨论
推断题,可以用费费的无关词排除法啊~
题目中只是说了 送进监狱和重新教育 是两种惩罚。 并没有提到这种惩罚是否严重
这句话是什么意思,能解释一下吗?
是不是可以这么理解:
drivers should driver re-education be recommended for them,Only if such drivers are likely to be made more responsible 。
如果是这样的话,那a答案就优于c了。
这个C选项中的 who has also. 修饰的是什么?
who has also之前都理解,但是加了who has also, 变得云里雾里了。
nn帮我解释一下好吗?
欢迎光临 国际顶尖MBA申请交流平台--TOPWAY MBA (http://forum.topway.org/) | Powered by Discuz! 7.2 |